Begin jouw succesverhaal op Lexa.nl. Schrijf je gratis in! Ik schrijf me in

Michel en Isabelle Hoe zij elkaar ontmoetten

Onze succesverhalen

Vertel hier jouw Lexa.nl succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook op Lexa.nl gevonden? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Bekijk Michel en Isabelle

Hun referenties

Waarom besloten jullie je in te schrijven op Lexa.nl?

Isabelle: Ik had een vervelende relatie achter de rug, vol onzekerheid. Ik was een beetje klaar met relaties en zocht eigenlijk niets serieus, gewoon een beetje daten.
Michel: Omdat ik mijn vrouwtje Isabelle zocht :p Hahaha, nieuwsgierigheid denk ik.

Hoe verliep jullie eerste date?

Isabelle: Het heeft eigenlijk twee weken geduurd voordat we gingen afspreken. Het was heel spannend omdat we die twee weken ontzettend veel met elkaar hadden gepraat en de vraag was of de date net zo leuk zou zijn. Michel had voorgesteld om naar de Glow in the Dark Midget Golf te gaan omdat we op zoek waren naar iets anders, iets grappigs. We hadden daar afgesproken en toen ik binnen liep zag ik hem al staan en mijn eerste gedachte was: dat zou hem best kunnen zijn. Ik schrok van die gedachte! Maar ik vond hem er leuk uitzien. Leuke uitstraling, nette blouse aan; hij zag er charmant uit :) Tijdens het Midget golfen hebben we eigenlijk niet heel veel gepraat, de spanning was nog te hoog en wij te verlegen. Ik weet nog dat ik me afvroeg wanneer hij dichtbij mij zou komen om mij te 'helpen' met golfen, haha. Binnen 20 minuten waren we al klaar met golfen dus stelde ik voor om te gaan poolen. Volgens mij hebben we 2 uren gepoold. We waren niet meer zo verlegen; veel aan het praten en eigenlijk al aan het stoeien...Toen hij zijn hand op mijn heup legde, voelde ik mijn hart bonken en was ik eigenlijk al verkocht <3
Michel: Op één slag verliefd. Voelde me op mijn gemak, zelfverzekerd; die uitwerking had zij op mij. De date verliep daarom ook soepel en gemakkelijk, alsof we elkaar al kenden. Het was natuurlijk nog wel even nieuw, maar ik wist wel dat ik haar nog vaker wilde zien. Alleen een zoen?! dacht ik toen, haha. Dacht toen wel even dat het daarbij zou blijven. Maar daarna kreeg ik weer lieve berichtjes van haar en toen wist ik dat zij mij net zo leuk vond als ik haar. Ik was echt verliefd, en nu nog steeds. Ze maakt mijn leven compleet, ik weet gewoon zeker dat zij mijn vrouwtje wordt en blijft. Ik hou van mijn schatje, ze is in alles perfect!

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurd? Wat zijn jullie toekomstplannen?

Isabelle: Twee weken na onze eerste date hadden we verkering en sindsdien hebben we veel gedaan! Na één maand verkering zijn we naar Parijs gegaan voor een lang weekend. Het was echt magisch, het was ons eerste ik-hou-van-jou-moment. Daarna zijn we nog twee keer samen op vakantie geweest. Na minder dan een half jaar trok ik bij hem in. Mijn huis staat te koop en zodra we deze kwijt zijn zullen we verder bouwen aan onze toekomst samen: nieuw huis, mooie verre reizen en trouwen :) Alles klopt, het voelt zo goed en zo vertrouwd. Ik had geen idee dat een relatie zo goed kon zijn. We denken hetzelfde over belangrijke dingen, we gunnen elkaar het beste. Ik ben gek op hem :)
Michel: Als ik spreek voor mezelf dan weet ik wel dat ik echt zo blij ben dat ik mezelf heb ingeschreven op Lexa. Mijn droom is uitgekomen, ik heb mijn vrouw gevonden, dat weet ik zeker! Geen twijfel mogelijk. Er is veel gebeurd, maar alles is positief. We weten wie we zijn, wat we aan elkaar hebben, we vullen elkaar aan en hebben respect voor elkaar. Het klopt gewoon, het plaatje is compleet. Alles is gewoon perfect, ik zou niks aan haar willen veranderen. Dat wij elkaar zijn tegengekomen is echt een godsgeschenk, ze is mijn engeltje, dat weet ik zeker. Toekomstplannen? Trouwen! Veel reizen, huisje boompje beestje en als we er echt aan toe zijn ook zeker een kindje. Maar dat laten we geheel aan de wet van de natuur over. Niets moet maar alles mag :) Ik ben gelukkig, gelukkiger dan ooit te voren en dat komt door haar! Ze is mijn ware en elke dag besef ik me dat opnieuw! Dat ik nu na een jaar nog zo verliefd kan zijn, zo gelukkig, dat kan niet anders betekenen dat dit ware liefde is. We kunnen wel alles willen en soms zelfs onrustig worden wanneer we datgene nog niet hebben of dat het voor ons gevoel soms langer duurt dan dat we willen, maar tegelijkertijd besef ik me ook steeds meer dat ik alles eigenlijk al heb. Dat alles vind ik in haar. Zij is al alles wat mijn hartje begeert. Geen huis, geen grote tuin, geen kind, geen enorme keuken, geen luxe badkamer of wat dan ook (en zelfs geen hengel) kan daar tegen op.

Michel en Isabelle

Michel

Leeftijd 35
Beroep manager uitzendbureau
Woonplaats Boskoop

Isabelle

Leeftijd 31
Beroep echografiste en radiodiagnostisch laborante
Woonplaats Boskoop

Vragen aan het stel

Vragen aan haar:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van hem te reageren?

Het eerste wat ik van hem kreeg was een flirt. Daar reageer ik normaal gesproken niet op maar toen ik zijn profiel las vond ik deze zo gedetailleerd en overeenkomen met die van mij dat ik hem een bericht móest sturen. Er stond dat hij op zoek was naar een onafhankelijke vrouw die veel van reizen houdt. Hij heeft ook humor en dat trok me heel erg.

Vragen aan hem:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van haar te reageren?

Op het eerste gezicht uiteraard haar mooie koppie. Daarna: leuk profiel, verstandige meid, goed opgeleid, goeie baan, leuke dromen, mooie verhaal.... alles was goed!
En toen de berichtjes eenmaal kwamen en ik haar iets beter leerde kennen was ik om.