Begin jouw succesverhaal op Lexa.nl. Schrijf je gratis in! Ik schrijf me in

Paul en Iselle Hoe zij elkaar ontmoetten

Onze succesverhalen

Vertel hier jouw Lexa.nl succesverhaal

Hebben jullie elkaar ook op Lexa.nl gevonden? Stuur ons jullie succesverhaal (mét foto). Alleen je voornaam, leeftijd, beroep en woonplaats komen op de site.

Bekijk Paul en Iselle

Hun referenties

Waarom besloten jullie je in te schrijven op Lexa.nl?

Iselle: Na een aantal mislukte relaties was ik al een tijdje single. Na een boel hartzeer, de beruchte 'kater periode', besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe start. Ik had alles voor elkaar: een leuke baan, leuke vrienden en een leuk huis. Maar nog geen leuke vent. Aangezien ik hem tijdens het uitgaan niet tegenkwam bedacht ik een manier om die kans te vergroten. Tegenwoordig zijn we veel meer met internet en social media bezig, waardoor ik het online daten een kans wilde geven. Zodoende schreef ik mij in op Lexa.nl. Uiteindelijk met succes, want toen vond ik hem...
Paul: Daar moet ik even over nadenken. Waarom deed ik dat eigenlijk? Omdat ik het gevoel had dat de dames die ik in de kroeg tegenkwam niet diegenen waren waar ik een relatie mee wilde beginnen. Voor mij is het belangrijk dat wanneer ik de juiste persoon ontmoet het gevoel vanaf de eerste seconde goed moet zijn. Zodoende besloot ik rond te kijken op het internet of het misschien een optie was om mij in te schrijven op een dating site. Toen ik een aanbieding van jullie kreeg dacht ik: what the hell, ik doe het gewoon.

Hoe verliep jullie eerste date?

Iselle: Ik had al enige tijd contact met hem en daarom besloot ik om hem bij mij thuis uit te nodigen om een film te kijken. Meneer was te laat en kon mijn huis niet vinden. Dus besloot ik om hem buiten op te wachten. Grappig detail was dat ik gewoon op mijn pantoffels liep. Maar zodra hij uit zijn auto stapte wist ik eigenlijk dat hij die ene persoon was. Klinkt waarschijnlijk ongeloofwaardig, maar het was echt zo. Hij mocht de film uitkiezen en stond in mijn kast rond te snuffelen. En ik keek naar hem alsof dat de gewoonste zaak van de wereld was. De tijd liep door en er moest gegeten worden. Ik had voor de zekerheid al wel boodschappen in huis gehaald. Dankzij zijn instructies hebben we een heerlijke maaltijd op tafel gezet. Rond 22 uur ging hij dan toch de deur uit, maar we wisten allebei dat er snel weer een nieuwe date zou komen.
Paul: Doordat mijn navigatiesysteem haar nieuwbouw appartement niet kon vinden, was ik enkele minuten te laat. Het moment dat ik haar belde om te vragen waar ik precies moest zijn, stond ik al voor haar huis en zag ik mijn aanstaande vriendinnetje lieflijk op haar slofjes mij tegemoet lopen. We begroetten elkaar en ik volgde haar op gepaste afstand (om haar eens te inspecteren) naar haar appartement. Tot nu toe had ze alleen maar punten gescoord. Eenmaal bij haar binnen, voelde ik mij al gelijk om mijn gemak. Want voor ze het wist zat ik al met mijn neus in haar kast met films. Het was nog even de vraag of ik bleef eten, maar aangezien het zo klikte, kon ik deze opportunity niet voorbij laten gaan. We gingen gezellig samen koken. Ik las voor en zij voerde het uit. Perfecte basis voor een relatie, dacht ik. We hebben heerlijk gegeten. Het was zelfs zo gezellig dat lichamelijk contact niet uit kon blijven en ik deze mooie dame wel zou moeten kussen. En zo geschiedde het. Al met al een top date waar zeker gevolg aan gegeven moest worden.

Wat is er sindsdien tussen jullie gebeurt? Wat zijn jullie toekomstplannen?

Iselle: Na een aantal dates heeft hij op Koninginnedag aan mij gevraagd of ik zijn vriendinnetje wilde zijn. Erg lief, op het terras net na twaalven. Hij wilde Koninginnedag bestempelen als onze dag gezien we volgend jaar geen Koninginnedag meer vieren. Sindsdien hebben we een boel leuke dingen gedaan, leren we elkaars vrienden en familie kennen en zijn we al een weekendje weg geweest. Gaat allemaal heel gemakkelijk en is allemaal erg leuk. Over de toekomst heb ik nog niet veel nagedacht. Wel van die kleine hersenspinseltjes, maar nog niks concreets. Voor nu weet ik dat ik een toekomst met hem wil en we zien vanzelf wel wat deze ons zal brengen. Hopelijk een boel geluk en leuke dingen. Maar stiekem zie ik hem wel al als de papa van mijn kinderen (mochten die er ooit komen).
Paul: 30 april 2013 is de dag dat het officieel werd. Voor die dag hebben we nog een aantal leuke dates gehad, maar ik wist eigenlijk al vanaf date 1 dat deze dame de mijne moest worden. Tot op de dag van vandaag gaat het super. We doen heel veel mooie dingen samen. Alleen doordat ik in Arnhem woon en zij in Utrecht kunnen we niet elke dag bij elkaar zijn. Iets wat in de toekomst zeker gaat veranderen. I'm sure of that.

Paul en Iselle

Paul

Leeftijd 27
Beroep Student
Woonplaats Arnhem

Iselle

Leeftijd 25
Beroep Student
Woonplaats Utrecht

Vragen aan het stel

Vragen aan haar:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van hem te reageren?

Ik was naar wat profielen aan het kijken, maar vond Arnhem eigenlijk te ver weg. Toch trok zijn foto mijn aandacht en ben ik zijn profiel gaan bekijken. Daar vond ik nog meer leuke foto's én een leuke profieltekst. Daarom besloot ik hem een flirt te sturen, maar deze had hij niet gezien. Zonde was dat, want nu moest ik hem wel een berichtje sturen. Iets wat ik met mezelf afgesproken had om niet meer te doen. Daarom stuurde ik hem alleen het bericht dat het leek alsof mijn 'flirt' niet aangekomen was.

Vragen aan hem:

Wat deed jou besluiten om op het profiel van haar te reageren?

Zij was degene die het contact initieerde en omdat ik wel benieuwd was wie er achter dit berichtje schuil ging, besloot ik haar profiel te bezoeken.
Ze had een heel uitgebreid profiel en leuke foto's waardoor ik vond dat ze wel een berichtje terug verdiende ;)