Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Wat is de automatische verlenging?

Wanneer je een membership neemt staat de optie “Wil je niet het risico lopen je contacten te verliezen en kies je dus voor een automatische verlenging van je membership?” standaard aangevinkt.

Hiermee wordt je membership automatisch maandelijks verlengd na de afgesloten periode. Wil je geen automatische verlenging dan kun je dit tijdens het afsluiten van je membership altijd uitvinken.

Dankzij de automatische verlenging kun je blijven zoeken en in alle rust blijven communiceren met andere members zonder dat je bang hoeft te zijn dat je plots toegang tot alle betaalde diensten verliest.

De automatische verlenging moet ten laatste 48 uur voor het einde van het membership worden stopgezet door op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) te klikken uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en vervolgens 'Mijn account' te kiezen. Op deze pagina zie je dan onder 'Mijn membership beheren' je huidige Full Membership en de verlengings- of vervaldatum. Om de automatische verlenging stop te zetten klik je op 'Mijn membership beheren'.

Vanwege veiligheidsredenen zal je gevraagd worden om je inloggegevens te bevestigen.  Wanneer je automatische verlenging correct is stopgezet ontvang je hier ook een bevestiging van op je persoonlijke e-mailadres.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden