Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Waarom staan de verborgen of geblackliste profielen nog steeds in mijn zoekresultaten?

De functies "Verbergen" en "Blacklisten" zijn verschillend en hebben dus niet dezelfde werking.

Als je een profiel blacklist, heeft dat als gevolg dat de communicatie wordt geblokkeerd. Deze member kan je dan geen berichten meer sturen. Het profiel van de desbetreffende member blijft zichtbaar in alle zoekresultaten.

Maar als je een profiel verbergt, staat deze member niet meer in jouw zoekopdrachten. Je kunt maximaal 999 profielen verbergen.

Als je een member hebt verborgen en als zijn of haar profiel toch nog in jouw zoekresultaten verschijnt, betekent dat dat je het maximale aantal van 999 hebt bereikt.

Je kunt op elk moment verborgen profielen verwijderen en er later andere aan toevoegen. Ga hiervoor naar de rubriek "Mijn instellingen en membership", en klik dan in het gedeelte "Verborgen en geblackliste profielen" op "De verborgen profielen tonen". Door te klikken op het kruisje rechtsboven in de miniprofielen, komen de desbetreffende members weer in jouw zoekresultaten te staan.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden. Meer info