Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Kan ik een profiel bezoeken zonder dat de member daarvan op de hoogte gesteld wordt?

Met de Incognito modus kan je 24 uur lang ongezien profielen bekijken. Wanneer je normaliter profielen bekijkt ontvangen members hiervan een interessebericht. Wanneer de Incognito modus is ingeschakeld kan je volledig anoniem profielen zo vaak bekijken als je wilt, zonder dat andere members het door hebben!

De Incognito modus kost eenmalig 1.99 euro en loopt na 24 uur vanzelf af. Wanneer de Incognito actief is zal er rond je profielfoto rechtsboven een paarse rand zichtbaar zijn, en zie je daarnaast ook een teller met hoelang de Incognito nog actief blijft. Door op deze teller te klikken kan je tot op de minuut exact zien hoelang deze nog actief is, en kan je deze ook tijdelijk uitzetten indien je dit wenst. Let er wel op dat het uitzetten van de Incognito er niet voor zorgt dat de termijn van 24 uur hiermee opgeschort wordt, deze loopt gewoon door.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden. Meer info