Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Ik heb een melding ontvangen dat er een bedrag wordt afgeschreven, terwijl ik ben uitgeschreven.

Wanneer je profiel is verwijderd, kan er geen afschrijving meer plaatsvinden op je profiel. De enige uitzondering hierop zijn de memberships die afgesloten worden via onze partner iTunes. Deze zijn gelinkt aan je iTunes account en moeten dus ook via deze weg stopgezet worden.

Controleer dus:

- of je wel hebt gekozen voor het verwijderen en niet voor het opschorten van je profiel. Het opschorten van een profiel betekent namelijk niet dat het membership wordt gedeactiveerd. Je membership blijft actief en wordt op de vervaldatum telkens verlengd, zolang je je profiel niet opnieuw activeert en de automatische verlenging niet stopzet.
- of de uitschrijving is gelukt: heb je een e-mail met de bevestiging hiervan ontvangen?
- of de afschrijving wel betrekking heeft op het profiel in kwestie en niet op een ander profiel dat je hebt op Lexa, Meetic of Lexamore.

 

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden