Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Hoe verberg of blacklist ik een member?  

Je kunt een profiel uit de lijst met zoekresultaten verbergen door te klikken op het kruisje rechts naast zijn omschrijving. Het profiel wordt dan uit al jouw lijsten verwijderd en zal niet meer te zien zijn bij je volgende zoekopdrachten. Je vindt de link "Dit profiel verbergen" ook onder aan de pagina als je het profiel van iemand bezoekt.

Wil je een profiel blacklisten om te verhinderen dat de desbetreffende member contact met je opneemt? Ga dan naar het profiel van de member en klik op de link "Blacklist dit profiel" onder aan de pagina.

Wil je de profielen zien die je hebt verborgen of geblacklist? Ga dan naar de rubriek "Mijn instellingen en membership", en dan naar het gedeelte "Verborgen en geblackliste profielen".

Om een profiel uit een van deze lijsten te verwijderen, klik je op het kruisje rechtsboven van het desbetreffende miniprofiel.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden. Meer info