Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Hoe verwijder ik mijn profiel wanneer ik een Full Membership heb?

Wanneer je een Full Membership hebt, dien je eerst je automatische verlenging te annuleren voordat je het profiel verwijdert. Beiden dien je via een computer te doen.

Je kunt de automatische verlenging op elk gewenst moment stopzetten door deze ten minste 48 uur voor de vervaldatum te annuleren. Je doet dit door op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) te klikken uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en vervolgens 'Mijn account' te kiezen. Op deze pagina zie je onder 'Mijn membership beheren' je huidige Full Membership en de verlengings- of vervaldatum. Om de automatische verlenging stop te zetten klik je op 'Mijn membership beheren'.

Vanwege veiligheidsredenen zal je gevraagd worden om je inloggegevens te bevestigen. Let op: het gaat hierbij om je e-mailadres en niet je gebruikersnaam. Vervolgens moet je enkele stappen doorlopen vooraleer je je automatische verlenging kunt stopzetten. Wanneer je automatische verlenging correct is stopgezet ontvang je hier ook een bevestiging van op je persoonlijke e-mailadres.

Om je profiel vervolgens te verwijderen moet je op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) klikken uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en vervolgens 'Mijn account' kiezen. Vervolgens klik je links onderaan deze pagina in de rubriek 'Support Lexa' op de link 'Mijn account opschorten' .

Er zal een pop-up verschijnen waarbij je nog de keuze wordt gegeven om je profiel tijdelijk op te schorten of je profiel definitief te verwijderen.

Wil je je profiel definitief verwijderen dan klik je onderaan deze pop-up op de zin 'Om je account te verwijderen, klik hier'. Vervolgens wordt er gevraagd om je e-mailadres en wachtwoord in te geven en op 'bevestigen' te klikken, en moet je nog enkele stappen doorlopen. Wanneer je deze allemaal doorlopen hebt verwijderje je profiel definitief. Dit is onomkeerbaar:

– Je profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en je zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa
– Je gegevens (profieltekst, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voor je profiel definitief van onze site is verwijderd. Je ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op je e-mail account.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden