Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Hoe schrijf ik me uit?

Je kunt jouw membership beëindigen door de automatische verlenging van je membership stop te zetten. Ga daarvoor naar de rubriek "Mijn instellingen en membership", ten vroegste 24 uur na de
betaling van je membership en tot 48 uur voor de vervaldatum.

Indien je de automatische verlenging van jouw Full Membership wilt annuleren, ga dan naar je gebruikersnaam rechtsboven in het scherm en klik vervolgens op “Mijn instellingen & Membership”.
Kies daar de rubriek “Mijn membership”. Vanwege veiligheidsredenen zal je gevraagd worden om je e-mailadres te bevestigen (niet de gebruikersnaam). Na het beëindigen van je automatische
verlenging, ontvang je hiervan een e-mail ter bevestiging.

Indien je jouw profiel definitief wilt verwijderen ga via je gebruikersnaam rechtsboven in het scherm naar “Mijn instellingen & Membership”. Onderaan deze pagina vind je de link om je
profiel te verwijderen.

Klik op de link in de volgende zin: "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".
Onderaan de daarop volgende pagina staat de volgende zin:
"Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld." Door op deze link te klikken verwijder je jouw profiel definitief.
Dit is onomkeerbaar.

- Je profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en je zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
- Je gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten enz.) worden definitief verwijderd.

Vanwege veiligheidsredenen zal wederom gevraagd worden om jouw inloggegevens te bevestigen. Je dient hier weer jouw e-mailadres in te voeren en niet je gebruikersnaam. Nadat jij je profiel hebt
verwijderd, ontvang je hiervan een e-mail ter bevestiging.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat jouw profiel definitief van onze site is verdwenen.

Heb je iemand leren kennen op de site? Deel je ervaring met de andere members en vertel je verhaal in de rubriek "Succesverhalen"!

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden

x Door verder te gaan met surfen, accepteer je het gebruik van cookies om bezoekersstatistieken te meten en om jou diensten en promoties aan te bieden die zijn afgestemd op jouw interessegebieden. Meer info