Online hulpAlle antwoorden op jouw vragen

BERICHTEN

|

BETALING

|

BEZOEKEN

|

BLACKLIST

|

BOOST

|

CONTROL

|

DATE

|

EVENTS

|

FAVORIETEN

|

FLIRT

|

FOTO

|

INCOGNITO

|

INSCHRIJVEN

|

LEXAMORE

|

MEMBERSHIP

|

PREMIUM

|

PROFIEL

|

SUCCESVERHALEN

|

UITSCHRIJVEN

|

VALENTIJN

|

VEILIGHEID

|

VERBINDING

|

VERGROOT JE KANSEN

|

WACHTWOORD

|

ZOEKOPDRACHT

< Terug

Hoe schort ik mijn profiel op?

In tegenstelling tot het verwijderen van je profiel is het opschorten van je profiel slechts tijdelijk:

- Je profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en je zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
- Je gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten etc.) worden bewaard.
- Je kan je profiel op elk gewenst moment opnieuw activeren wanneer je met je huidige gegevens inlogt, of via de e-mail die je ontvangen hebt na het opschorten.
- Indien je over een Full Membership beschikt zal dit gewoon doorlopen wanneer je profiel opgeschort is. Ook zal het automatisch verlengd worden indien de automatische verlenging actief is.

Indien je je profiel wilt opschorten klik je op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en kies je vervolgens 'Mijn account'. Links onderaan deze pagina vindt je de link 'Mijn account opschorten' om je profiel op te schorten. Vervolgens klikt je in de pop-up melding op 'mijn profiel opschorten'.

Hierna volgt een bevestiging dat je profiel is opgeschort totdat je dit weer activeert op het moment dat het jou uitkomt. Omdat je het profiel op elk moment weer kan activeren, loopt de automatische verlenging zoals gezegd tijdens het opschorten door.

Heeft dit antwoord jou geholpen?

JaNee

Soortgelijke antwoorden