Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Kan ik een profiel bezoeken zonder dat de member daarvan op de hoogte gesteld wordt?

Met de Incognito modus kan je 24 uur lang ongezien profielen bekijken. Wanneer je normaliter profielen bekijkt ontvangen members hiervan een interessebericht. Wanneer de Incognito modus is ingeschakeld kan je volledig anoniem profielen zo vaak bekijken als je wilt, zonder dat andere members het door hebben!

De Incognito modus kost eenmalig 1.99 euro en loopt na 24 uur vanzelf af. Wanneer de Incognito actief is zal er rond je profielfoto rechtsboven een paarse rand zichtbaar zijn, en zie je daarnaast ook een teller met hoelang de Incognito nog actief blijft. Door op deze teller te klikken kan je tot op de minuut exact zien hoelang deze nog actief is, en kan je deze ook tijdelijk uitzetten indien je dit wenst. Let er wel op dat het uitzetten van de Incognito er niet voor zorgt dat de termijn van 24 uur hiermee opgeschort wordt, deze loopt gewoon door.

Er is nog geen functie op de site waarmee je het profiel van een member kunt bezoeken zonder dat hij of zij dit kan zien.

Als de member online is wanneer jij diens profiel bezoekt en als deze member de meldingen heeft ingeschakeld, verschijnt er een pop-upvenster om hem of haar te informeren over jouw bezoek.

Als de member op dat moment niet online is, maar wel zijn meldingen heeft ingeschakeld, krijgt hij of zij een e-mail om hem of haar te informeren over jouw bezoek.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Lexa app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.