Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe word ik onzichtbaar op de site?

Het is niet mogelijk om te voorkomen dat andere members je profiel kunnen bekijken op Lexa. Indien je wilt dat je profiel tijdelijk onzichtbaar is op Lexa dan kan je dit wel altijd opschorten, maar hou er rekening mee dat je geen gebruik kan maken van je profiel wanneer dit opgeschort is. Het opschorten houdt namelijk het volgende in:

– Je profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en je zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
– Je gegevens (advertentie, foto’s, profiel, contacten, berichten etc.) worden bewaard.
– Je kan je profiel op elk gewenst moment opnieuw activeren wanneer je met je huidige gegevens inlogt of via de e-mail die je ontvangen hebt na het opschorten.
– Indien je over een Full Membership beschikt zal dit gewoon doorlopen wanneer je profiel opgeschort is. Ook zal het automatisch verlengd worden indien de automatische verlenging actief is.

Indien je je profiel wilt opschorten klik je op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en kies je vervolgens ‘Mijn account’. Links onderaan deze pagina vind je de link ‘Mijn account opschorten’ om je profiel op te schorten. Vervolgens klik je  in de pop-up melding op ‘mijn profiel opschorten’.

Hierna volgt een bevestiging dat je profiel is opgeschort totdat je dit weer activeert op het moment dat het je uitkomt. Omdat je het profiel op elk moment weer kunt activeren, loopt de automatische verlenging zoals gezegd tijdens het opschorten door.

Wil je niet meer zichtbaar zijn op de site? Dan zijn er twee mogelijkheden te vinden onder “Mijn instellingen en membership”.

– je kunt je profiel opschorten zodat het niet meer zichtbaar is: klik op “Klik hier om je profiel op te schorten of stop te zetten” onderaan de pagina. Andere members kunnen jouw profiel niet
meer bezoeken, maar je kunt je profiel altijd weer activeren door in te loggen! Klik op “Opschorten” als je dit wilt.

– je kunt je profiel definitief verwijderen: klik op “Klik hier om je profiel op te schorten of stop te zetten” en daarna op de link onderaan de pagina “Klik hier om je account en al je
gegevens definitief te verwijderen”. Voer je inloggegevens in om de uitschrijving te bevestigen. Je profiel is dan binnen 24 uur niet meer zichtbaar.
Deze handelingen moeten worden uitgevoerd op een computer. Dit is helaas niet mogelijk via de app.

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Lexa app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.