Online hulp Alle antwoorden op jouw vragen
FAQ
Categorieën Meestgestelde vragen
Categorieën
Meestgestelde vragen
Terug

Hoe verwijder ik mijn profiel wanneer ik een Full Membership heb?

Om je profiel te verwijderen moet je op je profielfoto (of de grijze standaardpictogram) klikken uiterst rechts op de taakbalk bovenaan elke pagina en vervolgens ‘Mijn account’ kiezen. Vervolgens klik je links onderaan deze pagina in de rubriek ‘Support Lexa’ op de link ‘Mijn account opschorten’ .

Er zal een pop-up verschijnen waarbij je nog de keuze wordt gegeven om je profiel tijdelijk op te schorten of je profiel definitief te verwijderen.

Wil je je profiel definitief verwijderen dan klik je onderaan deze pop-up op de zin ‘Om je account te verwijderen, klik hier’. Vervolgens wordt er gevraagd om je e-mailadres en wachtwoord in te geven en op ‘bevestigen’ te klikken, en moet je nog enkele stappen doorlopen. Wanneer je deze allemaal doorlopen hebt verwijderje je profiel definitief. Dit is onomkeerbaar:

– Je profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en je zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa
– Je gegevens (profieltekst, foto’s, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voor je profiel definitief van onze site is verwijderd. Je ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op je e-mail account.

Wanneer je een Full Membership hebt, dien je eerst je automatische verlenging te annuleren voordat je het profiel verwijdert. Beiden dien je via een computer te doen. Dit is helaas nog niet
mogelijk via onze app. Onderstaand de stappen die je kunt volgen op je computer:

Indien je de automatische verlenging van jouw Full Membership wilt annuleren, ga dan naar je gebruikersnaam rechtsboven in het scherm en klik vervolgens op “Mijn instellingen & Membership”.
Kies daar de rubriek “Mijn membership”. Vanwege veiligheidsredenen zal je gevraagd worden om je e-mailadres te bevestigen. Na het beëindigen van je automatische verlenging, ontvang je hiervan
een e-mail ter bevestiging.

Indien je jouw profiel definitief wilt verwijderen ga via je gebruikersnaam rechtsboven in het scherm naar “Mijn instellingen & Membership”. Onderaan deze pagina vind je de link om je
profiel te verwijderen.

Klik op de link in de volgende zin: “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier”.
Onderaan de daarop volgende pagina staat de volgende zin:
“Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.” Door op deze link te klikken verwijder je jouw profiel definitief.
Dit is onomkeerbaar.

– Je profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en je zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
– Je gegevens (advertentie, foto’s, profiel, contacten, berichten enz.) worden definitief verwijderd.

Vanwege veiligheidsredenen zal wederom gevraagd worden om jouw inloggegevens te bevestigen. Je dient hier weer jouw e-mailadres in te voeren en niet je gebruikersnaam. Nadat jij je profiel hebt
verwijderd, ontvang je hiervan een e-mail ter bevestiging.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat jouw profiel definitief van onze site is verdwenen.

Heb je iemand leren kennen op de site? Deel je ervaring met de andere members en vertel je verhaal in de rubriek “Succesverhalen”!

  • Via desktop Klik om te wijzigen
  • Via mobiele site Klik om te wijzigen
  • Via de Lexa app Klik om te wijzigen
Is dit een antwoord op jouw vraag?
Ja Nee
Bedankt voor je bezoek aan onze Online help pagina. Veel plezier op de site!

Neem contact op met het Customer Care Team voor een antwoord op jouw vraag.