Sport & Games
Escape room
Tilburg (5025)
Zaterdag 01 oktober
Vanaf 20.00u tot 22.00u
€ 30 Full member prijs
(€ 35 member prijs )
11
deelnemers

Sport & Games

Escape room

It´s time to Escape!

Escape rooms zijn helemaal hot & happening en dat is zeker niet zonder reden. Het is ontzettend gezellig, spannend en grappig. Dus ook voor singles een super leuke manier om andere singles te leren kennen. Lijkt het je ook leuk? Lees dan hieronder verder:

Lukt het jou om op tijd de laatste sleutel te vinden en te ontsnappen? Je wordt opgesloten met een team van 2 tot 6 personen in een van de drie gethematiseerde kamers en je doel is om binnen 60 minuten uit deze ruimte te ontsnappen. Bij binnenkomst word je geconfronteerd met raadsels en puzzels die je op kunt lossen door logisch na te denken en goed samen te werken. Door het vinden van oplossingen kom je stap voor stap verder in het spel en dichter bij de laatste sleutel, die van de deur. Kennis is niet nodig, met logisch nadenken en samenwerken is iedereen in staat de laatste sleutel te vinden.

Programma:


- Ontvangst met koffie of thee
- Uitleg van het spel en er worden teams gemaakt
- Het spel kan beginnen: Time to escape!
- Tijd om met iedereen gezellig te kletsen en ervaringen uit te wisselen

Durf jij de uitdaging aan te gaan? Time to escape!

Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je niet alleen komen? Neem dan gezellig je vrienden mee, je kunt ze heel makkelijk aanmelden via deze pagina.

(Er zijn wat problemen op de betaalpagina van de app, mocht je problemen constateren dan kun je het beste via de desktop versie inloggen en betalen via de Event pagina)

Locked Tilburg

Het idee voor Locked Tilburg ontstond door een wedstrijd. Oprichters Karlijn Liebregts en Bas Oerlemans waren gek op escape rooms en deden mee aan een wedstrijd van een Rotterdamse escape room. Ze wonnen die en bezochten Boedapest. Deze stad heeft meer dan 100 escape rooms en Karlijn en Bas probeerden er veel uit. Hierdoor ontdekten ze wat een escape room ‘goed’ maakt en wat werkt. In Boedapest ontstond ook het idee voor Locked Tilburg. Ze bouwden 3 kamers met ieder een eigen verhaal. Locked Tilburg is de derde escape room van Tilburg maar wel die met de meeste kamers. Speel er 1 of gewoon alle 3!

faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.