Speciale events
Onze vrouwen coaching workshop
Utrecht (3511LH)
Dinsdag 13 februari
Vanaf 19.00u tot 21.30u
€ 13 Full member prijs
(€ 18 member prijs )
Nieuw event

Speciale events

Onze vrouwen coaching workshop

Een relatieworkshop voor vrouwen!

Ben je op zoek naar hoe je in je kracht kunt komen en blijven staan? Sta je open voor meer liefde in je leven?
De avond voor Valentijnsdag organiseert WeSocialWOMEN een workshop in Utrecht waarin deze gevoelens centraal staan.

Op dinsdag 13 februari bekrachtigen we je om zelf in actie te komen en te blijven op het gebied van relaties. Het is een workshop waarna je mannen beter zult begrijpen door jezelf beter te leren kennen, openen en te blijven op het gebied van relaties.  Tijdens de workshop wordt je uitgedaagd om jezelf nog meer open te stellen, zelfliefde toe te laten en het verleden los te laten. Na deze workshop ben je een krachtige vrouw met een beter begrip voor het "mannendenken". Nieuwgierig?

Wat gaan we doen?
De workshop wordt gegeven door Kim Luu. Zij is trainer van WeSocialWOMEN en wordt bijgestaan door haar crew. “Kim werd op jonge leeftijd moeder en stond er alleen voor. Zij is mede door deze ervaringen, bewust geworden van zichzelf en heeft vanuit daar, terwijl ze ook werkte, een liefdevolle en waardevolle relatie opgebouwd met haar man. Met hem heeft ze nog twee kinderen gekregen waarvan de eerste nu uit huis is. Deze ervaringen hebben haar veel kracht, bewustwor-ding en zelfliefde opgeleverd die zij doorgeeft om andere vrouwen in hun volledige kracht te zetten.”

In een kleine groep van max 8 deelnemers ga je met elkaar in gesprek over relaties, dating en het "mannendenken". Tijdens deze gesprekken bespreken we ook onze ervaringen met elkaar. Vanuit hier kun je meer in je eigen kracht komen wat zelfvertrouwen oplevert. Daarnaast is er de gelegenheid om vragen te stellen en deze beantwoord te krijgen. 

Voor deze workshop is bewust gekozen voor een kleine groep waardoor er persoonlijke aandacht zal zijn. Tijdens de workshop bieden wij je een 1on1 sessie in de vorm van een Masterclass aan. Deze sessie is een vervolgstap als je voelt dat je meer verdieping wenst over dit onderwerp en het "mannendenken" nog beter wilt begrijpen aan de hand van je eigen ervaringen. Deze sessie is uiteraard optioneel.

Wil jij geloven dat wanneer je contact legt en houdt met je innerlijke relatie, uiterlijke relaties zullen transformeren. Dit is de pure ervaring van Kim. 

Kom je ook? Schrijf je dan snel in!

WeSocialWomen

Vragen? Mail naar hello@wesocialwomen.com

Klik op www.wesocialwomen.com voor meer informatie.

faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.