Speciale events
PINK Surfingday
Scheveningen (2586)
Zondag 11 september
Vanaf 9.30u tot 17.00u
€ 54 Full member prijs
(€ 59 member prijs )
deelnemers

Speciale events

PINK Surfingday

PINK Surfingday

Voor alle LHBT's (Lesbisch, Homo-, Bi-, en Transgender) is er dit jaar de eerste PINK Surfingday @Aloha Surf in Scheveningen! We kunnen echt niet wachten tot onze eerste editie van Pink Surfingday! Het wordt een heerlijke dag vol met surf, hoelahoep, paaldans workshops, gezelligheid en liefde.

 

Wat gaan we deze dag allemaal doen?Paaldansworkshop
Chalans Dance Professionals neemt jullie deze dag mee in de wereld van het paaldansen.
Alle workshops starten met een goede warming up en wat lenigheidsoefeningen in de paal. Vervolgens leren jullie een aantal draaien en poses in de paal en wat typische paaldans bewegingen. Bijgekomen na een korte pauze? Dan mogen jullie proberen te klimmen. De echte stoere dames en heren mogen, onder begeleiding van de instructrice, ondersteboven in de paal hangen.

Hoelahoep workshop
Tijdens de PINK Surfingday verzorgt HOOPLOVERS de Hoelahoep workshops.
Hoopdance is hoelahoepen of hoepelen op muziek, waarbij je gebruik maakt van grote hoepels. Wat in Amerika al lange tijd een
succes is, doet nu ook in Nederland zijn intrede. Na een uurtje Hoopdance is je hoofd leeg en je voel je je hele lichaam.
Het is net als dans of een andere kunstvorm manier om je te uiten. Uiteraard verbeter je met Hoopdance ook je conditie.
Het is een fantastische workout waarbij je meestal meer calorieën verbrandt dan bij spinning.
Hoopdance is ontspanning en inspanning tegelijk, is afwisselend en maakt je ontzettend blij.

Surfworkshop
Deze wordt uiteraard verzorgd door Aloha surf zelf. Tijdens deze workshop starten we met een stukje theorie waarna we naar de waterkant gaan voor het vervolgdeel. Hierna gaan we het water in met softboards met zachte vinnen om het surfen onder de knie te krijgen. We eindigen de middag met een gezellige lunch aan het strand. Laat je meenemen door de golfen en beleef de ultieme kick op je surfboard!

Wat zit er allemaal in de prijs inbegrepen?
- koffie ontvangst
- 3 workshops: paaldansen, surfen en een hoelahoep workshop
- een heerlijke biologische lunch

(We hebben op dit moment wat problemen met de betaalpagina op de app dus mocht je problemen constateren dan kan je het beste naar de desktop versie gaan en daar betalen voor dit event.)

Zorg dat je dit niet mist en meld je nu aan! Wil je niet alleen komen? Neem dan gezellig je vrienden mee. Je kunt via deze pagina ook voor je vrienden betalen.

faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.