Speciale events
Speeddate op het water
Breukelen (3621)
Vrijdag 01 januari
Vanaf 15.30u tot 19.30u
€ 48 Full member prijs
(€ 53 member prijs )
deelnemers

Speciale events

Speeddate op het water

Speeddate op het water 


Heb jij zin in een gezellige zondagmiddag, hou je van varen en vind je het leuk om andere singles te ontmoeten op het water? Kom dan zondag 7 augustus naar de Meet, Speed, & Eat in Breukelen.


Tijdens de Meet, Speed & Eat ontmoet je in relatief korte tijd heel veel leuke nieuwe singles van 25 – 45 jaar. We starten de middag met een drankje en een korte kennismaking. Daarna kan het speeddaten beginnen!


Al varend in een bootje krijg je 10 minuten de tijd om jouw gesprekspartner te leren kennen. Na de 10 minuten, varen wij terug en wisselen de heren van boot. Er zullen circa 8- 10 wissels plaatsvinden. Zo ontmoet je in een korte tijd veel leuke nieuwe singles.

Er zijn nog veel meer kansen om elkaar te leren kennen tijden dit event, want na het speeddaten ontmoet je alle speeddaters tijdens een gezellige BBQ. Zo heb je alle kans om ook de singles de ontmoeten die je eventueel nog niet gesproken hebt tijdens het speeddaten op het water of waar je nog wat verder mee wilt kletsen. 


Het Meet,Speed & Eat event is ideaal voor singles die open staan voor verbinding, van een tikje spanning houden en vooral een erg gezellige middag/avond willen beleven.


Locatie: Jachthaven De Eerste Aanleg, Scheendijk 7, Breukelen

Datum en tijd: zondag 7 augustus 15.30 – 19.30 uur


Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen: 

- Een drankje naar keuze(wijn, bier, fris) bij ontvangst 

- 1,5 uur speeddaten op kleine bootjes

- Iets te snoepen op de boot

- Uitgebreide BBQ met vlees, vis, salades, brood en frites

- 2 drankjes (wijn, bier, fris) tijdens BBQ 

- begeleiding tijdens het event


De dag wordt begeleid door Mariëlle Broekman van Heart of Living. Mariëlle organiseert evenementen, workshops en reisjes waarbij singles elkaar kunnen ontmoeten. Ben jij op zoek naar een partner, een leuke ontmoeting of een nieuwe vriendschap en zoek je verbinding, verdieping, plezier en ontspanning, dan ben je bij Mariëlle aan het juiste adres.


Parkeren is gratis en kan op het parkeerterrein bij de locatie of bij het bezoekerscentrum Veluwzoom.


We hebben laatste tijd wat problemen met de betaalpagina via de app, dus mocht je betaling via de app niet lukken dan kan je het beste betalen via desktop. 


Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je een vriend of vriendin die niet bij Lexa staat ingeschreven meenemen? Dat kan! Meld hun dan ook via deze pagina aan! 

Klaar om te vertrekken?
Een zomervakantie met je beste vriendinnen
voor minder dan € 600!

Nog steeds op zoek naar een perfecte zomervakantie? Stop dan nu met zoeken, want wij hebben dé perfecte vakantie voor jou!
Van 28 augustus t/m 4 september vier je met je beste vriendinnen een heerlijke vakantie op Corsica. Zon, zee, strand, watersport, te gekke feestjes, open bar… En knappe single mannen uit heel Europa!
We hebben aan alles gedacht zodat jij zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Boek snel een bungalow met je vriendinnen voordat het te laat is. Er zijn nog maar enkele plekken vrij voor vrouwen!
faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.