Speciale events
Contact leggen met vrouwen
Anvers / Antwerpen (2018)
Zaterdag 26 mei
Vanaf 13.00u tot 16.30u
€ 5 Full member prijs
(€ 10 member prijs )
Nieuw event

Speciale events

Contact leggen met vrouwen

Contact leggen en zelfvertrouwen bouwen

Herken jij je als man in onderstaande punten?
• Contact leggen of het aanspreken van vrouwen vind ik lastig!
• Ik wil mijn zelfvertrouwen vergroten
• Mijn sociale- en liefdesleven kan een boost gebruiken

Kom dan naar de workshop van WeSocialMEN op zaterdag 26 mei in Antwerpen, België.

Ons sociale leven is meer en meer online. Dit zou ons sociale leven een stuk rijker en
makkelijker moeten maken. Helaas is vaak het tegenovergestelde waar. Wanneer we een nieuwe vrouw ontmoetten is het maken van een echte verbinding juist steeds moeilijker.

Ook uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat steeds meer mensen alleenstaand zijn en dat dit aantal de komende jaren alleen maar zal stijgen.

Wij weten niet goed meer hoe we de verbinding met de ander kunnen aangaan waardoor we in plaats van naar elkaar toe groeien, we uit elkaar groeien. Door eventuele teleurstellingen kan de motivatie en plezier hierin verloren gaan. Zonde!

Wat ga je in deze workshop leren en ervaren:
• Hoe je gesprekken start (zowel offline als online)
• Hoe je een gesprek gaande houdt en verbindt
• BONUS: je gaat met ons de straat op om ervaring op te kunnen doen in het contact leggen (zie de teaser video op www.wesocialmen.com)

Door wie?
De workshop wordt gegeven door Robin Kastermans. Hij is de oprichter van WeSocialMEN. Robin was iemand die weinig sociale vrijheid en liefde kende. In de zomer van 2012 vond hij het tijd dat dit anders moest. Hierop heeft hij actie genomen met trainingen door Europa. Inmiddels heeft hij, vanuit zijn eigen ervaring, hier een bedrijf over opgericht, een boek geschreven en deelt hij zijn leven vanuit liefde en plezier. Om alvast kennis met hem te maken en een bigger picture idee te krijgen van de workshop zelf, zie hier zijn introductievideo: https://www.youtube.com/watch?v=UOwFMb5_gMw&

De resultaten
Resultaten van members zijn dat zij lekkerder in hen vel zitten. Meer sociale vrijheid en liefde voelen. Enkele zijn getrouwd, anderen wonen samen of delen nu hen leven. Ook zijn zij de verbinding met zichzelf aangegaan, iets wat bij WeSocialMEN centraal staat. Wij geloven dat wanneer jij je richt op je persoonlijke groei, jij sneller resultaten krijgt zoals een telefoonnummer of date. En, dit spreidt zich uit in andere gebieden van je leven.

Goed om te weten, er zijn slechts 8 plekken beschikbaar zodat we je persoonlijke aandacht kunnen geven.

De workshop is zaterdag 26 mei in Antwerpen.

Voor vragen over de workshop kan je ook een Facebook bericht sturen of mailen naar hello@wesocialmen.com.

Het kan zijn dat je problemen ervaart met betalen. Onze excuses hiervoor. Indien het niet lukt om te betalen dan kan je kiezen voor onderstaande opties:

1) Via mobiele webbrowser: op de desktop versie van Lexa.nl kan je zonder problemen betalen.
2) Een bankoverdracht naar ons Franse moederbedrijf genaamd Meetic (schrik hier niet van!). Het rekeningnummer is FR7630628000010060900025348. Vermeld hierbij de naam en de datum van het Activiteit. Wanneer je de betaling hebt voldaan, stuur dan een mail inclusief een kopie van jouw betaling naar de activiteit Manager via activiteits@lexa.nl. Je zal dan een bevestiging krijgen van je betaling.

Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je gezellig met een vriend of vriendin komen? Dat kan! Meld hun dan ook via deze pagina aan!


WeSocialMen
Vragen? Mail naar contact@wesocialmen.com of ga naar www.wesocialmen.com voor meer informatie.
faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.