Voyage entre célibataires
Vakantie naar Corsica
Borgo (20290)
Zondag 28 augustus
Vanaf 15.00u tot laat
€ 549 Full member prijs
(€ 599 member prijs )
Nieuw event

Voyage entre célibataires

Vakantie naar Corsica


De aanmeldingen gaan hard! We hebben nu al 90 aanmeldingen dus wees er snel bij! 


Zin om op vakantie te gaan, maar weet je nog niet met wie, waar en voor hoeveel? Dan kan je nu stoppen met zoeken, want wij hebben echt dé perfecte vakantie voor jou! 

Deze zomer gaan we naar het prachtige eiland Corsica! We verzekeren je dat dit echt een vakantie wordt om nooit te vergeten. Een vakantie vol leuke activiteiten, de beste feestjes en heel veel leuke mannen! 


Vanaf 28 augustus t/m 4 september zijn we op het prachtige eiland Corsica in het Belambra beach resort in Borgo. Het resort ligt dichtbij het strand.

Tijdens deze vakantie organiseren we talloze activiteiten van nachtenlang feesten tot aan lekker relaxen aan het strand onder de Corsicaanse zon! 


Je hoeft je nergens druk om te maken, want wij zorgen dat je niets tekort komt. Een grote boot die je van Nice naar het resort brengt, accommodatie in een bungalow, verschillende sportactiveiten, prachtige stranden, zwembad, restaurants, events, spelletjes, feesten tot diep in de nacht en de heerlijke zon van Corsica. 


Heb je nog twijfels?


Hier is nog een uitgebreid programma om jou te overtuigen:


Accommodatie voor 2 personen in vrijstaande bungalows met privéterras en keuken.

Iedereen heeft zijn eigen ruimte (gesloten), alleen de badkamer is gedeeld.

Wees gerust; vrouwen worden ingedeeld bij vrouwen.  


Bootreis: Vertrekken vanaf Nice in Frankrijk naar Bastia in Corsica op 28 augustus (vertrek om 15:00u // aankomst om 20:30u). Terugreis van Bastia naar Nice op 4 september (vertrek om 08:00u // aankomst om 13:30u) + shuttle tussen de haven van Bastia en het resort inbegrepen.


Maaltijden: Ontbijt en diners in de avond


Open bar formule: Onbeperkt drinken gedurende de hele week (met uitzondering van champagne, cognac en een selectie van cocktails… maar wees gerust, Mojito’s zijn onbeperkt!)


•Een programma met 24 activiteiten die je onbeperkt kunt doen 


Borrels in de lounge en beach bar met leuke spelletjes om het ijs te breken 


Iedere avond diners + feestjes tot diep in de nacht! 


•Een goodiebag met leuke verrassingen bij aankomst


Een team van leuke hosts die dag en nacht tot je beschikking staan


En nog veel meer:


→ En dat alles voor minder dan € 600!


Dus kort samengevat: Wij zorgen voor alles! Jij hoeft alleen je reis naar de haven van Nice te boeken zodat op je tijd met de boot kunt meevaren. Hier zullen alle singles zich verzamelen zodat de week vol met zon, feesten, leuke activiteiten en natuurlijk niet te vergeten… dates, kunnen beginnen!


Owja, en het beste van alles is dat we deze vakantie gaan vieren met singles uit heel Europa! 


Boek nu voordat het te laat is, we hebben maar beperkt aantal plekken! En wil je niet alleen komen? Dan kan je 3 single vriendinnen meenemen! Ze hoeven niet eens Lexa members te zijn.


Mocht je nog meer informatie willen hebben dan kun je met mij (de Event manager Charlotte) contact opnemen via het e-mailadres: c.seijerlin@meetic-corp.com


De volgende punten zien niet in de prijs inbegrepen:

•Vervoer naar de haven van Nice

•Materiaalverhuur voor activiteiten

•Lunch

•Reisverzekering/Annuleringsverzekering


We hebben laatste tijd wat problemen met de betaalpagina via de app, dus mocht je betaling via de app niet lukken dan kan je het beste betalen via desktop. 

Wil je liever niet alleen komen?
Neem dan je single vriendinnen mee!
Je kunt tot 3 single vriendinnen meenemen. Je kunt ze hier via deze pagina aanmelden en voor ze betalen. Ze hoeven dus niet eens members van Lexa.nl te zijn. Dus waar wacht je nog op? Meld jezelf en je vriendinnen aan en heb de tijd van je leven in Corsica!
faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.