Oostzaan (1511 BX)
Noorderlaaik 4a 1511 BX Oostzaan
Op Zondag 08th september
op 11:00
(tot 17:00)
81 deelnemers
€ 17 full member prijs
(€ 17 member prijs )

Lexa en de Hartstichting organiseren Hartstocht voor singles

Liefdadigheid

Lexa en de Hartstichting organiseren Hartstocht voor singles

Maak op zondag 8 september een mooie wandeling door het prachtige gebied van Twiske, vlakbij Amsterdam. Ontmoet leuke singles met dezelfde interesses, waarden en ideeën tijdens deze wandeling. De opbrengst van deze dag gaat direct naar de Hartstichting.

Lexa en de Hartstichting hebben voor deze bijzondere wandeling een route uitgezet van 6,8 kilometer. De route gaat dwars door de Noord-Hollandse veenplassen van het Twiske, met haar prachtige watertjes, bruggen en molens. Ga op ontdekkingsreis met elkaar, ieder met zijn eigen verhaal. Kom alleen of neem een vrijgezellen vriend of vriendin mee.

De wandeling is voorzien van drie rustposten. Hier kun je even wat drinken, maar kun je ook van de mogelijkheid gebruik maken om in gesprek te gaan met één van onze love coaches. Deze coach geeft jou de juiste handvatten om een gesprek aan te knopen.

Starttijden*:
11.00 uur - 50 plus
11.30 uur - 36 - 49 jaar
12.00 uur – 20 - 35 jaar

*De wandelingen zijn ingedeeld op leeftijd, zodat je in gesprek komt met singles van je eigen leeftijd.

Loop jij mee? De kosten bedragen € 17 inclusief wandelroute, consumptie bij de start en wordt afgesloten met een borrel met singles van alle leeftijden. Jouw inschrijfgeld gaat direct naar onderzoek voor hart- en vaatziekten.