Kunst en cultuur
Een coaching workshop
Utrecht (3511LH)
Zaterdag 10 februari
Vanaf 14.00u tot 17.30u
€ 13 Full member prijs
(€ 18 member prijs )
Nieuw event

Kunst en cultuur

Een coaching workshop

Valentijnsspecial: een relatieworkshop voor mannen!

Op zaterdag 10 februari bekrachtigen we je om zelf in actie te komen en te blijven op het gebied van relaties. Centraal als onderwerp staat ‘hoe leg je contact met een vrouw’. Dit event wordt voor de 15e keer gehouden ism Lexa en is in 2017 gekozen als event van het jaar!

Om meer sociale vrijheid voor jezelf te creëren, ga je tijdens de workshop met ons de straat op om uit je comfort zone te stappen. Door deze ervaringen leer je omgaan met wat anderen van je kun-nen vinden, afwijzing en het benaderen van mensen op straat. Het resultaat is dat je ‘meer van jezelf laat zien’ en je daardoor vrijer voelt in het uitspreken van wat je denkt en voelt. Zie www.wesocialmen.com voor onze teaser video.

Wat gaan we doen?
Om meer liefde in je leven te creëren, krijg je tools aangereikt hoe je een gesprek opent, zowel offline als online, en hoe je een gesprek gaande houdt en hiermee verbindt. Ook gaan je vragen die je over dit onderwerp hebt, beantwoord worden. Tijdens de workshop, wanneer je voelt dat je meer verdieping over dit onderwerp en jezelf wilt, bieden we je een 1op1 Masterclass sessie aan. Jij kiest.

De workshop wordt gegeven door Robin Kastermans. Hij is de oprichter van WeSocialMEN en wordt bijgestaan door zijn crew van oud-members waarvan enkele nu ook trainer zijn. Robin was iemand die weinig sociale vrijheid en liefde kende. In de zomer van 2012 vond hij het tijd dat dit anders moest. Hierop heeft hij actie genomen met trainingen door Europa. Inmiddels heeft hij, vanuit zijn eigen ervaring, hier een bedrijf over opgericht, een boek geschreven en deelt hij zijn leven vanuit liefde en plezier.

Resultaten van members zijn dat zij lekkerder in hen vel zitten. Meer sociale vrijheid en liefde voe-len. Enkele zijn getrouwd, anderen wonen samen of delen nu hen leven. Ook zijn zij de verbinding met zichzelf aangegaan, iets wat bij WeSocialMEN centraal staat. Wij geloven dat wanneer jij je richt op je persoonlijke groei, jij sneller resultaten krijgt zoals een telefoonnummer of date. Dit spreidt zich uit in andere gebieden van je leven.

Kom je ook? Schrijf je dan voor de workshop voor meer sociale vrijheid en liefde in je leven. Tot zaterdag 10 februari!

Het kan zijn dat je problemen ervaart met betalen. Onze excuses hiervoor. Indien het niet lukt om te betalen dan kan je kiezen voor onderstaande opties:

1) Via mobiele webbrowser: op de desktop versie van Lexa.nl kan je zonder problemen betalen.
2) Een bankoverdracht naar ons Franse moederbedrijf genaamd Meetic (schrik hier niet van!). Het rekeningnummer is FR7630628000010060900025348. Vermeld hierbij de naam en de datum van het evenement. Wanneer je de betaling hebt voldaan, stuur dan een mail inclusief een kopie van jouw betaling naar de Event Manager via events@lexa.nl. Je zal dan een bevestiging krijgen van je betaling.


Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je gezellig met een vriend of vriendin komen? Dat kan! Meld hun dan ook via deze pagina aan!
WeSocialMen

Vragen? contact@wesocialmen.com

Klik op www.wesocialmen.com voor meer informatie.
faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.