Food
Meld je aan voor onze Tapas workshop!
Amsterdam (1018)
Donderdag 06 oktober
Vanaf 18.30u tot 21.30u
€ 55 Full member prijs
(€ 60 member prijs )
Nieuw event

Food

Meld je aan voor onze Tapas workshop!

Meet, Cook & Eat!

Wil je nieuwe mensen ontmoeten, hou je van koken en van een informele, gezellige ambiance? Neem dan deel aan het Meet, Cook & Eat event op donderdag 6 oktober!

We beginnen de avond met een welkomstdrankje en een korte kennismaking. Daarna gaan wij in groepjes heerlijke tapas maken. Tapas zijn kleine Spaanse hapjes waarvan wel meer dan honderd soorten bestaan. De Spanjaarden hebben Tapas tot een soort culinaire kunstvorm gemaakt waarbij niet alleen het eten belangrijk is, maar ook de tijd die je uittrekt om samen deze heerlijke hapjes te eten.

De workshop wordt begeleid door Muriel. Zij deelt graag haar passie voor koken met anderen. Zij leeft op bij de vrolijke sfeer die tijdens de workshops altijd ontstaat. Een ambiance waar iedereen lekker door elkaar heen loopt en contact met elkaar heeft. Ondertussen genieten van heerlijke gerechtjes, een lekker drankje en fijne muziek. Tussendoor kun je ook vragen stellen over de bereiding en is er uiteraard ook voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. Een Meet, Cook & Eat event staat garant voor een avond plezier en culinair genieten. Samen koken en eten vormen geweldige ingrediënten voor goede gesprekken, sfeer en gezelligheid.

Locatie: Blankenstraat 378-A, 1018 SK Amsterdam
Datum: donderdag 6 oktober van 18.30 – 21.30
Kosten zijn is inclusief:
- onbeperkt drankjes (wijn, bier, fris)
- kookworkshop tapas maken
- diverse overheerlijke tapas
- begeleiding tijdens het event

De dag wordt begeleid door Mariëlle Broekman van Heart of Living. Mariëlle organiseert evenementen, workshops en reisjes waarbij singles elkaar kunnen ontmoeten. Ben jij op zoek naar een partner, een leuke ontmoeting of een nieuwe vriendschap en zoek je verbinding, verdieping, plezier en ontspanning, dan ben je bij Mariëlle aan het juiste adres.

Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je een vriend of vriendin die niet bij Lexa staat ingeschreven meenemen? Dat kan! Meld hun dan ook via deze pagina aan!

Neem je vrienden mee!

Wil je niet alleen komen? Dan kan je tot 3 single vrienden meenemen! Ze hoeven niet eens een member van Lexa te zijn. Dus neem gezellig je vrienden mee en maak er een gezellige avond van! Check onze video om meer over onze events te weten te komen

faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.