Amsterdam (1015 AJ)
Singel 182 1015 AJ Amsterdam
Op Zondag 24th maart
op 16:30
(tot 19:00)
€ 20 full member prijs
(€ 25 member prijs )

Een heerlijke kaas- en wijnproeverij

Eten en drinken

Een supergezellige zondagmiddag staat op jou te wachten! Een kaasproeverij gegeven door het mooie proeflokaal van Reypenaer met de lekkerste wijnen en port, dit wil jij niet missen! Tijdens deze kaas- en wijnproeverij ga jij de leukste singles van Nederland ontmoeten, waarbij jij tegelijkertijd kan genieten van heerlijke kazen en wijnen. Beter dan dit wordt het niet.

Proeverij
De proeverij start met een inleiding van 10 minuten over de geschiedenis van het bedrijf en ook over ons zeer oude pakhuis alwaar wij een kaas rijping doen van honderden jaren geleden. Deze rijping van kaas gebeurt in een micro klimaat , na de inleiding vertonen we een kleine film van 2 minuten over het pakhuis en de kaas.

Na de inleiding starten we de proeverij met 6 verschillende kazen.

Elke kaas word uitgelegd en ook waarom de betreffende wijn er bij past, men schenkt een witte, rode en port wijn bij de verschillende kazen. Terwijl er word geproefd kan men via een notie formulier/certificaat kaas noties maken met voorkeur cijfers.

Aan het einde van de proeverij zal de kaas sommelier een hand tekening geven op het certificaat. Het doen van deze proeverij met verschillende mensen geeft een leuke smaakverschillen aan waar jij over gaat praten gedurende de proeverij.

Borrel
Na de kaas- en wijnproeverij bij Reypenaer is er een aansluitende borrel bij Café van Zuylen. Hier heb je de mogelijkheid gezellig na te praten over de kazen, de wijnen, de port, maar ook krijg je de kans om de andere leuke singles beter te leren kennen. Je sluit jouw week af met een gezellige zondagmiddagborrel, zodat je weer helemaal opgeladen de nieuwe week in kan. Wie weet ontmoet jij wel die ene leuke single met diezelfde interesses als jij en praat je nog urenlang na over de proeverij. Kortom, een zondag die jij zeker niet wilt missen.

Ervaar jij problemen met aanmelden en/of betalen voor dit evenement? Stuur dan een mail naar events@lexa.nl en we zullen jou verder helpen.