Amstelveen (1182AG)
Bosbaan 4 1182AG Amstelveen
Op Zaterdag 15th december
op 20:30
(tot Zondag 16th december 2018 op 0:30)
€ 26 full member prijs
(€ 31 member prijs )

Meet, Drink, Talk & Dance

Muziek

Heb je zin in een knallend feest en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen?

Kom dan zaterdag 15 december naar de Singles 45+ Party in Amsterdam. Meet, Drink, Talk & Dance! Een heerlijke avond uit en dé manier om nieuwe mensen te leren kennen! Onder het genot van een drankje en hapje wordt er gekletst, gedanst en nieuwe contacten op gedaan. Ongedwongen plezier maken samen met actieve, gelijkgestemde mensen. Nieuwe vriendschappen opdoen en wie weet je liefde ontmoeten.

Programma
- entree dansfeest
- kennismaking
- professionele DJ
- warme hapjes tijdens de avond
- begeleiding tijdens het event

Trek je dansschoenen aan en meld je gauw aan voor dit leuke event!

Over Mariëlle
Mariëlle organiseert vanuit haar bedrijf Heart of Living evenementen, workshops, coachingsessies en reisjes waarbij singles 45+ elkaar kunnen ontmoeten. Ben jij op zoek naar een partner, een leuke ontmoeting of een nieuwe vriendschap en zoek je verbinding, verdieping, plezier en ontspanning, dan ben je bij Mariëlle aan het juiste adres. Wil je meer weten over Mariëlle en ervaringen van deelnemers lezen, zie www.heartofliving.nl

Het kan zijn dat je problemen ervaart met betalen. Onze excuses hiervoor. Indien het niet lukt om te betalen dan kan je kiezen voor onderstaande opties:

1) Via mobiele webbrowser: op de desktop versie van Lexa.nl kan je zonder problemen betalen.
2) Een bankoverdracht naar ons Franse moederbedrijf genaamd Meetic (schrik hier niet van!). Het rekeningnummer is FR7630628000010060900025348. Vermeld hierbij de naam en de datum van het event. Wanneer je de betaling hebt voldaan, stuur dan een mail inclusief een kopie van jouw betaling naar events@lexa.nl. Je zal dan een bevestiging krijgen van je betaling.

Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je gezellig met een vriend of vriendin komen? Dat kan! Meld hun dan ook via deze pagina aan!