Utrecht (3511AL)
Oudegracht 186w 3511AL Utrecht
Op Zaterdag 14th december
op 13:00
(tot 16:45)
Nieuw event
€ 5 full member prijs
(€ 10 member prijs )

Workshop voor mannen: hoe leg ik contact met een vrouw?

Coaching

Hoe wil je het nieuwe jaar ingaan? Hetzelfde als vorig jaar? Of ga je het dit keer anders doen?

Lexa organiseert samen met Robin Kastermans van WeSocialMEN workshops voor mannen. We kunnen single mannen laten zien en leren hoe je een gezonde relatie start met de vrouw die bij jou past.

Tijdens de volgende workshop op zaterdag 14 december ga je leren wat jij beter kan doen in het online daten waardoor je méér reacties gaat krijgen en je gesprekken niet meer stuk lopen. Om meer zelfvertrouwen te krijgen ga je buiten op straat uit je comfortzone dmv onze oefeningen en doe je ervaring op in het offline contact leggen met een vrouw. Kortom, minder denken en méer doen.

Aan het einde van de middag ga je naar de borrel om andere vrouwen te ontmoeten, speciaal georganiseerd voor jullie! WeSocialMEN zal jullie met elkaar daarheen begeleiden en is in het begin aanwezig om je te ondersteunen, zodat je goed van start kan.

Dit is wat je leert:

- hoe je de juiste indruk maakt met jouw profielfoto;
- hoe je een profieltekst schrijft die nieuwsgierigheid wekt;
- hoe je online het eerste contact legt en het gesprek gaand

Dit is wat je ervaart:

- hoe je groeit in zelfvertrouwen door je comfortzone te vergroten;
- hoe je offline contact legt met een vrouw;
- aansluitend start om 5 uur een zaterdagmiddagborrel van Lexa op een locatie in Utrecht waar je in gesprek kunt gaan met andere vrouwen (een trainer van WSM ondersteunt je in het begin).

Je reserveert je plaats door je aan te melden voor deze toffe coaching workshop.

Veel mannen zijn na het volgen van onze training inmiddels getrouwd, hebben kinderen, wonen samen of zijn een relatie gestart. Andere mannen die nog single zijn zitten met meer zelfvertrouwen in hun vel en weten wat te doen om een gezonde relatie te starten.

Als bonus hebben we een GRATIS Case Study gemaakt die je alvast thuis kunt volgen wanneer je niet kunt wachten tot de 14e van december. Je leert o.a. hoe de traditionele manier van daten het jou moeilijker maakt dan nodig en de drie oplossingen om het anders te gaan doen. Je start deze door op de link te klikken: https://wesocialmen.com/nl-case-study

Ga jij het in 2020 anders aanpakken? Reserveer je plaats voor de workshop door en dan zien we elkaar 14 december!