Santpoort-Noord (3171LE)
Duin en Kruidbergerweg 60 3171LE Santpoort-Noord
Op Zondag 09th december
op 13:00
(tot 17:00)
€ 39 full member prijs
(€ 45 member prijs )

Een heerlijke wandeling

Wandelen en outdoor activiteiten

Zondag 9 december wandelen wij een prachtige route vanaf het landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort.

We wandelen over het mooie landgoed met bos en duinen naar het strand en de zee. Vroeger woonden hier rijke kooplieden uit Amsterdam in hun buitenverblijven. Onderweg komen wij herinneringen uit die tijd tegen, zoals de ijskelder en romantische bomenlanen. En als wij geluk hebben zien wij ook nog herten. Na het wandelen gaan wij borrelen op het landgoed bij Brasserie Denk.

Het programma:
- kopje koffie of thee bij ontvangst
- een prachtige wandeling van circa 12 km
- iets lekkers tijdens de wandeling
- 2 drankjes naar keuze (bier, wijn, fris) en hapjes tijdens de borrel
- begeleiding tijdens het event

Over Mariëlle
Mariëlle organiseert vanuit haar bedrijf Heart of Living evenementen, workshops, coachingsessies en reisjes waarbij singles 45+ elkaar kunnen ontmoeten. Ben jij op zoek naar een partner, een leuke ontmoeting of een nieuwe vriendschap en zoek je verbinding, verdieping, plezier en ontspanning, dan ben je bij Mariëlle aan het juiste adres. Wil je meer weten over Mariëlle en ervaringen van deelnemers lezen, zie www.heartofliving.nl

Het kan zijn dat je problemen ervaart met betalen. Onze excuses hiervoor. Indien het niet lukt om te betalen dan kan je kiezen voor onderstaande opties:

1) Via mobiele webbrowser: op de desktop versie van Lexa.nl kan je zonder problemen betalen.
2) Een bankoverdracht naar ons Franse moederbedrijf genaamd Meetic (schrik hier niet van!). Het rekeningnummer is FR7630628000010060900025348. Vermeld hierbij de naam en de datum van het event. Wanneer je de betaling hebt voldaan, stuur dan een mail inclusief een kopie van jouw betaling naar events@lexa.nl. Je zal dan een bevestiging krijgen van je betaling.

Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je gezellig met een vriend of vriendin komen? Dat kan! Meld hun dan ook via deze pagina aan!