Buiten
Meet, Walk & Talk
Egmond Aan Zee (1931)
Zondag 14 augustus
Vanaf 11.00u tot 14.30u
€ 35 Full member prijs
(€ 40 member prijs )
Nieuw event

Buiten

Meet, Walk & TalkMeet, Walk & Talk Egmond


Heb jij zin om heerlijk uit te waaien, hou je van wandelen en vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Kom dan gezellig zondag 14 augustus naar het Meet, Walk & Talk event in Egmond aan Zee!


We gaan in totaal 20 km wandelen van Egmond naar Bergen door het prachtige, ruige, ongerepte bos - duingebied van het Noord Hollands Duinreservaat, met het strand en de zee als aangename en verfrissende afwisseling. Het zou zo maar kunnen zijn dat wij tijdens de wandeling een kudde oerossen of wilde paarden tegenkomen. In Bergen gaan wij gezellig lunchen op het strand bij Strandpaviljoen Zuid. Vanaf het terras hebben wij een fantastisch uitzicht op het strand, de duinen en de zee. 


Locatie ontvangst: Restaurant Natuurlijk, dr. wiardi beckmanlaan 8, Egmond aan Zee

Datum en tijd: Zondag 14 augustus 11.00 - 14.30

Leeftijdscategorie: 45-65 jaar 


Wat zit er allemaal in de prijs inbegrepen:


● een kopje koffie of thee bij ontvangst

● iets lekkers tijdens de wandeling

● duinkaart

● heerlijke lunch: een pannenkoek met appel of spek of een waldkorn bol met geitenkaas of tonijnsalade

● één drankje naar keuze (wijn, bier of fris) tijdens de lunch

● begeleiding tijdens het event


Parkeren kan op het parkeerterrein naast het restaurant Natuurlijk of betaald parkeren op diverse parkeerterreinen in de buurt het restaurant. 


De Coach 

De dag wordt begeleid door wandelcoach Mariëlle Broekman van Heart of Living. Mariëlle organiseert evenementen, workshops en reisjes waarbij singles 40+ elkaar kunnen ontmoeten. Ben jij op zoek naar een partner, een leuke ontmoeting of een nieuwe vriendschap en zoek je verbinding, verdieping, plezier en ontspanning, dan ben je bij Mariëlle aan het juiste adres.


#LoveYourImperfectionsWe hebben laatste tijd wat problemen met de betaalpagina via de app, dus mocht je betaling via de app niet lukken dan kan je het beste betalen via desktop. 


Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je een vriend of vriendin die niet bij Lexa staat ingeschreven meenemen? Dat kan! Meld hun dan ook via deze pagina aan!

Klaar om te vertrekken?
Een zomervakantie met je beste vriendinnen
voor minder dan € 600!

Nog steeds op zoek naar een perfecte zomervakantie? Stop dan nu met zoeken, want wij hebben dé perfecte vakantie voor jou!
Van 28 augustus t/m 4 september vier je met je beste vriendinnen een heerlijke vakantie op Corsica. Zon, zee, strand, watersport, te gekke feestjes, open bar… En knappe single mannen uit heel Europa!
We hebben aan alles gedacht zodat jij zorgeloos op vakantie kunt gaan.

Boek snel een bungalow met je vriendinnen voordat het te laat is. Er zijn nog maar enkele plekken vrij voor vrouwen!
faq
Wacht niet langer:
De meest gestelde vragen staan hier!
NIEUW
NODIG JE VRIENDEN UIT
Zin om iemand mee te nemen? Nodig dan ook je vrienden uit.