Eindhoven (5611)
Stratumseind 32 5611 Eindhoven
Op Dinsdag 11th december
op 19:30
€ 24 full member prijs
(€ 29 member prijs )

Klaar om leuke singles te ontmoeten?

Borrels

Welkomstdrankje

Bij aankomst op de speeddate locatie word je welkom geheten door onze leuke speeddate hosts die je een welkomstdrankje aanbieden.Deze speeddate hosts overhandigen je ook je matchkaart. Op deze matchkaart staan je voornaam en je tafelnummer vermeld en hierop geef jij aan welke dates je nog eens wilt ontmoeten. Als iedereen is gearriveerd zullen de speeddate hosts een korte uitleg geven over het verloop van de speeddate avond en gaan we van start met het speeddaten.

Drie minuten

Iedere speeddater gaat zitten aan het tafeltje met het
tafelnummer dat staat vermeld op de matchkaart. Het speeddaten kan van start gaan! Iedere speeddate duurt drie minuten. Dit lijkt kort, maar drie minuten is lang genoeg om te weten of er een klik is of niet. Na iedere date geef je aan op je matchkaart middels een ja of een nee of je deze date nog eens wilt ontmoeten. Na drie minuten gaat er een belletje. De dames blijven zitten, de heren schuiven een plaatsje door naar de volgende date en de nieuwe drie minuten gaan weer in.

Pauze

Ongeveer om de 5 a 6 dates is er een korte pauze. Je kunt een drankje drinken aan de bar (en misschien nog even langer praten met die leuke date van net!). De speeddate avond eindigt rond 22.30 uur.

Na het speeddate event

Als je alle dates hebt ontmoet is de speeddate avond afgelopen.
Je levert de matchkaart in bij één van onze speeddate hosts. Deze gaan kijken of er matches (wederzijdse ja) zijn. Binnen 48 uur, maar meestal de volgende dag krijg je dit te zien in je matchmail. Maar de gezelligheid op deze speeddate avond is nog niet voorbij! Veel mensen blijven aan de bar hangen om nog iets te drinken en gezellig na te kletsen met andere speeddaters.

Programma nog opgesomd

19.30u Aankomst bij Speeddateavond met een gratis welkomstdrankje
20.00u Start eerste ronde speeddaten
20.40u Eerste pauze met gratis hapje
20.50u Tweede ronde speeddaten
21.30u Tweeede pauze met met gratis hapje
21.40u Derde ronde speeddaten
22.20u Einde speeddaten en eventueel napraten onder genot van drankje
Matchmail speeddate avond

De volgende dag krijg je onze matchmail. Als er een wederzijdse ja is ingevuld op de matchkaart krijg je elkaars e-mailadres en kun je zelf een vervolgafspraak maken.

Een speeddate avond is gegarandeerd een gezellig avondje uit!

Het kan zijn dat je problemen ervaart met betalen. Onze excuses hiervoor. Indien het niet lukt om te betalen dan kan je kiezen voor onderstaande opties:

1) Via mobiele webbrowser: op de desktop versie van Lexa.nl kan je zonder problemen betalen.
2) Een bankoverdracht naar ons Franse moederbedrijf genaamd Meetic (schrik hier niet van). Het rekeningnummer is FR7630628000010060900025348. Vermeld hierbij de naam en de datum van het event. Wanneer je de betaling hebt voldaan, stuur dan een mail inclusief een kopie van jouw betaling naar events@lexa.nl. Je zal dan een bevestiging krijgen van je betaling.

Zorg dat jij je snel aanmeldt, want vol is vol! Wil je gezellig met een vriend of vriendin komen? Dat kan! Meld hun dan ook via deze pagina aan!

Mocht je geen bevestiging hebben gekregen, mail dan naar events@lexa.nl