Begin jouw succesverhaal op Lexa.nl. Schrijf je gratis in! Ik schrijf me in

Dating tips van Lexa.nlLexa.nl heeft vele duizenden gebruikers en is dus een uitstekende plek om iemand te leren kennen! Hieronder vind je een aantal eenvoudige tips om je kans op een leuke date zo groot mogelijk te maken.

Tip 1: vul je profiel volledig in zodra je je hebt ingeschreven!

Je hebt op Lexa.nl de mogelijkheid om een uitgebreid profiel in te vullen. Hoe meer je invult op je profiel, hoe groter je kansen zijn...

  • Vul alle punten in die Lexa.nl voorstelt. Als er iets is dat je niet wilt delen, selecteer je "Dat houd ik voor mezelf".

  • Publiceer een persoonlijke omschrijving. Hierin kun je veel kwijt over jezelf en over degene die je zoekt.

  • Plaats minstens 3 foto's van jezelf. Je profiel wordt hier alleen maar geloofwaardiger door.

Tip 2: Ga actief aan de slag!

Wacht niet af tot de ander de eerste stap zet! Hoe meer mensen jij benadert, hoe groter de kans dat je iemand ontmoet waarmee het klikt.

  • Benader zelf elke dag een andere persoon.

  • Surf regelmatig op de site (je komt hoger bij de zoekresultaten te staan als je profiel actief is).

  • Beantwoord alle berichten die je ontvangt, zelfs als degene die je een bericht stuurt je niet leuk lijkt. Laat het uit beleefdheid even weten.

  • Test jullie overeenkomsten, maak je quiz en nodig mensen die je interesseren uit om jouw test te doen.

Tip 3: Blijf beleefd en correct

Benader mensen op de manier waarop je zelf benaderd zou willen worden. Lexa.nl heeft een gedreven team dat de site elke dag in de gaten houdt en redigeert. Als andere gebruikers herhaaldelijk onfatsoenlijk gedrag signaleren, zijn onze Customer Care Agents verplicht een profiel te verwijderen. Een member wordt over het algemeen van de site verwijderd na 3 klachten van andere gebruikers.

Tot slot is het nog goed om te weten dat 80% van onze members iemand heeft ontmoet en dat ongeveer 80% van onze members Lexa.nl aanbevelen bij hun vrienden of familie. Gemiddeld moet je rekenen op 6 maanden om iemand te vinden waarmee het klikt.